Om Hyllinge Solkraft

"Jag har utvecklat en tro på att vi kan ta oss igenom de svåra prövningar som människans miljöpåverkan har orsakat och att framtiden kan vara ljus. Hyllinge Solkraft är det viktigaste jag har ägnat mig åt - vårt löfte är att verka för att maximera solnytta och att alltid arbeta för långsiktig hållbarhet." 

Göran Lindohf - Grundare

Hyllinge Solkraft är ett ungt företag med installatörer som har lång erfarenhet av solceller och solpaneler. Alla på företaget är helt dedikerade till solnytta.

Vi expanderar kontinuerligt och letar alltid de bästa talangerna inom solkraft. Tillsammans kommer vi säkerställa att våra installationer håller högsta kvalitet. Vi är alla delägare i Hyllinge Solkraft, och vi är alla dedikerade till solnytta. 

Hållbarhet

Hyllinge Solkraft är grundat i en övertygelse om att all verksamhet måste vara långsiktigt hållbar; för människorna som jobbar, för samhället och för planeten vi bor på. 

Det är inte alltid lätt att veta om man gör rätt - därför tror vi på en transparent verksamhet med en pågående hållbarhetsdiskussion och vi försöker ha en ödmjuk inställning och en tro på att vi alltid kan bli bättre.


Kontakta oss 

Ådalsvägen 374, 265 75 Hyllinge

Vi på Hyllinge Solkraft

Göran Lindohf

goran@hyllingesolkraft.se

Grundare, vd och solcellsmontör. Har tidigare ägnat sig åt filosofi, mäkleri, sjökablar och varit hip-hop pionjär. "Vad jag än gjort tidigare så har det varit träning för Hyllinge Solkraft".Nermin Mujkanovic

nermin@hyllingesolkraft.se

Delägare, Projektsamordnare, kundansvarig, ekonomiansvarig, kontorsansvarig och mer. DNA-tester visar att Nermin härstammar från Balkan till 99,5% - vi vet att han är 100% Hyllinge Solkraft.


Jonas Lindholm

Delägare, chefselektriker och padelspelare av rang. Med flest fruktbara idéer, gedigen kunskap och grundmurad förståelse för el utgör Jonas kärnan av elinstallationsföretaget Hyllinge Solkraft.Martin Nilsson

Delägare och en fantastiskt duktig elektriker. Så ofta vi hört besiktningsmän och andra elektriker berömma Martins jobb, och det är tryggt att veta att våra elinstallationer alltid håller högsta kvalitet. Martin har precis byggt ett hus ett stenkast från vår lokal och vi ser alla fram emot inflyttningsfesten.


Michal Swiatek

Delägare, chef på montagesidan och den som bär oss när vi andra undrar om vi tagit oss vatten över huvudet. Utan Michal skulle Göran legat i fosterställning och gråtit vid fler än ett tillfälle. Tillsammans med Martin ser han ytterst till att Hyllinge Solkraft levererar det vi säger - estetiska installationer av högsta kvalitet.


Aleksey Pleskach

Aleks kom tillsammans med sin familj från Ukraina i februari -22 och har jobbat hos oss som montör från november. Har ett väldigt stort hjärta, och trots att han som småbarnsförälder inte alltid får sova så vet man att Aleks alltid ställer upp.


Dmytro Vasylenko

Solcellsmontör och marknadschef. Dmytro började hos oss som montör i januari -23, men eftersom han har stor erfarenhet som marknadschef på ett läkemedelsföretag i Ukraina/Azerbadjan/Georgien, så del blev en snabb karriär till att även bli marknadschef hos Hyllinge Solkraft. Dmytro bor med fru och sina två små barn i Helsingborg.


Ina Bakke

Hyllinge Solkrafts praktikant som studerar Solelteknik i Jönköping och har hjälpt till med både förklaringar ny teknik och marknadsföring. Ställer sjävklart upp på frågor om tekniken och om allt hon lär sig i skolan.


Jimmy Friskman

Utbildar sig till solcellsmontör i Lund. Jimmy bor med sin familj i Billesholm och börjar hos oss som praktikant i maj -23. Vi ser fram emot att välkomna honom till Hyllinge Solkraft.