top of page

Hem / Paket

Våra paket

Vi erbjuder specialdesignade solcellspaket anpassade för alla typer av bostäder – från små hem till större fastigheter. Oavsett storleken på ditt hus har vi ett paket som passar dina behov och bidrar till en mer hållbar planet. Utforska våra skräddarsydda lösningar och påbörja din resa mot en grönare framtid idag!

Villapaket LITEN

Det här paketet är för dig som vill starta din solenergiresa. Perfekt för mindre hushåll eller som ett första steg i att göra ditt hem mer energieffektivt. Med toppmoderna 10 st Denim 440Wp paneler och en Huawei hybridväxelriktare 5kW, är detta paket designat för att maximera din investering direkt.

1.png
2.png

Villapaket NORMAL

Det här paketet är idealiskt för det växande hushållet. Inte bara får du 20 effektiva Denim 480Wp solpaneler och en kraftfull Sungrow hybridväxelriktare 11kW, men även ett BYD solcellsbatteri 5,1kWh för att lagra din producerade energi. Perfekt för dig som vill minimera din elräkning och öka ditt oberoende från elnätet.

Villapaket STOR

Om du är redo för att fullständigt övergå till solenergi, är detta paket för dig. Med 30 avancerade Denim 480Wp paneler, en Solax hybridväxelriktare 15kW och ett kraftfullt Solax Power batteri 6kWh, är detta paket designat för större hem eller för de som har högre energibehov. Maximera din självförsörjning och minska ditt ekologiska fotavtryck.

3.png
bottom of page