top of page

Har du fått kärleksbrev från oss?

Då älskar vi ditt tak och vill sätta solceller på det. Det här är anledningarna:

Din avkastning

En solcellsinstallation på tak som vi älskar kostar ca 12.000 kr/kW och ger en produktion på nära 1.000kWh per installerad kw. Det ger en återbetalningstid på runt 6 år och en avkastning på investerat kapital på 17%, även med väldigt försiktiga uppskattningar av elprisets utveckling. Det är få kapital placeringar som kan mäta sig med den. 

Finansen

Om du själv saknar möjlighet att göra denna placering av pengar så finns det finansbolag som gärna gör det. Vi har kontakt med flera av dem för att hjälpa till med leasing, hyrköp eller lån, helt utan kontantinsats. Investeringen i solceller ger både kontinuerlig lönsamhet och höjer värdet på din fastighet med ca 15%. 

Tiden

Vi vet att tiderna är oroliga och vi vet att när det gungar kan det vara bäst att sitta still i båten. Vi förstår att man kan vilja hålla hårt i pengarna. Men du är bättre förberedd för oroliga tider med en egen elproduktionsanläggning på taket, och oavsett utvecklingen av fastighetspriserna så kommer solceller alltid vara värdehöjande.

Estetiska själ

Solceller är snygga.

Iallafall om de är installerade med noggrannhet och ett estetiskt tänk. De skapar rena ytor på taket och signalerar ett tydligt budskap om framtidstro och livskraft.

Kom i kontakt!

Många gånger har vi jobbat på tak med mindre gynnsamma lägen och tittat på grannars tak där solcellerna skulle göra ännu större nytta -
för hushållen och inte minst för planeten vi bor på. 
 

Om du kommer fram till att du tycker som oss, och också tycker att du borde ha solceller på taket, kontakta oss genom formuläret här nedanför - Vi älskar ditt tak.

Kontaktformulär <3

Klart! Vi hörs snart.

Vad händer nu?

Vi kontaktar dig inom 1-2 arbetsdagar med all information du behöver om din anläggning.

Vi ser fram mot att hjälpa dig mot en grönare värld!

bottom of page