top of page

Vi på Hyllinge Solkraft

Hem / Om oss

Hyllinge Solkraft grundades av fem grannar med en gemensam ambition att bidra till både det lokala samhället och kampen för ett hållbart sätt att leva. Vår ursprungshistoria präglas av en kollektiv syn på ägande och en stark vilja att leverera högsta möjliga kvalitet, fokusera på ekonomisk lönsamhet och ha en personlig relation till våra kunder.
 
Våra kärnvärden och långsiktiga visioner är grundläggande för vår verksamhet.
Vi strävar efter att vara branschledande genom att ha de mest nöjda kunderna och ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling. Våra grundläggande värderingar är inriktade på kvalitet, kundnöjdhet och att aktivt bidra till ett mer hållbart samhälle.

När det gäller framtida satsningar och utveckling är vi ständigt lyhörda för förändringar i den snabbt växande solcellsbranschen. Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste innovationerna inom solenergiteknik. Det innebär att vi kontinuerligt letar efter de senaste solpanelerna, växelriktarna och solcellsbatterierna för att säkerställa att våra kunder får tillgång till det bästa som marknaden har att erbjuda. Att erbjuda våra kunder den mest effektiva och pålitliga utrustningen är en central del av vår strategi för att upprätthålla hög kvalitet och kundnöjdhet.

 

Göran Lindohf Solcellskonsult-0.webp

Göran Lindohf

VD, Solcellsmontör

Jonas Lindholm solcellskonsult.webp

Jonas Lindholm

Delägare, chefselektriker

Läs mer om mig nedan

20230516_112211.webp

Nermin Mujkanovic

Delägare, Kundansvarig

IMG_1233 (1).webp

Aleksey Pleskach

 Solcellsmontör

Läs mer om mig nedan

KAV_0721 2.webp

Dmytro Vasylenko

Solcellsmontör, marknadschef

 Läs mer om mig nedan

IMG_6136-2.webp

Michal Swiatek

Delägare,  Montageansvarig

Läs mer om mig nedan

796805166124238354.webp

Martin Nilsson

Delägare, elektriker

Läs mer om mig nedan

iconmonstr-user-19-240.png

Ina Bakke

Praktikant

iconmonstr-user-19-240.png

Jimmy Friskman

Solcellsmontör

SAMARBETEN:

Genom vår tyska expertgrossist, EWS, erbjuder vi högkvalitativa produkter från marknadsledande producenter inom solcellsindustrin, och vi utgår alltid ifrån vår kunders behov vid val av komponenter till varje enskild anläggning.

 

denim_edited.png
luxor_edited.png
Jinko_edited.png
lg_edited.png
2292512-1-LOGO-removebg-preview_edited.p

Dmytro började hos oss som montör i januari -23, men eftersom han har stor erfarenhet som marknadschef på ett läkemedelsföretag i Ukraina/Azerbadjan/Georgien, så del blev en snabb karriär till att även bli marknadschef hos Hyllinge Solkraft. Dmytro bor med fru och sina två små barn i Helsingborg.

Vår plats:

bottom of page